Avem un bus pentru orice destinatie



Persoane transportate (max. 63)
Km aditionali fata de ruta: pentru rulaj local, excursii, devieri, etc
Transfer: Autocarul duce pasagerii in prima zi si revine in ultima zi pentru retur.
Stationare: Autocarul stationeaza la destinatie.
Prelungeste timpul de condus zilnic de la 9h la 18h

Ce este BUS 360?

Este nici mai mult, nici mai puțin decât un instrument ușor de folosit. BUS 360 facilitează întâlnirea între prestatorii de servicii de transport persoane și clienții potențiali care au nevoie de aceste servicii. Ne place să credem că am creat o unealtă modernă, accesibilă și cu o interfață prietenoasă. 

Aceasta transformă experiența închirierii unui autocar în regim charter într-un proces simplu. Totodată aduce și opțiuni de personalizare extinse în funcție de nevoi.

Cui ne adresăm?

Serviciilor de închiriere autocare în regim charter - Transport Persoane

Ne adresăm companiilor de transport persoane care au în flotele lor autocare și microbuze destinate transportului de persoane. Indiferent de numărul și tipul autocarelor pe care îl dețin companiile de transport găsesc în cadrul platformei un spațiu dedicat. Vehiculele, administrarea flotei, stabilirea disponibilităților, precum și termenii și condițiile de prestare a serviciilor se pot administra ușor. În același timp, tot prin intermediul platformei se pot adresa direct clientului. Mai mult, companiile pot comunica mai ușor cu potențialii clienți. Acestea pot oferi toate informațiile de care aceștia au nevoie în vederea planificării excursiei de grup.

Companiile mai au la îndemână o serie de instrumente care le facilitează administrarea flotei într-un mod eficient. De asemenea pot optimiza rutele solicitate de client, astfel încât să poată răspunde cu oferte pliate perfect pe nevoile solicitate.

Organizatorilor de excursii de grup

Platforma noastră a fost construită astfel încât să permită organizatorilor de excursii de grup să aibă un acces facil la prestatorii de servicii de transport cu autocarul. Obiectivul nostru a fost să diminuăm semnificativ timpii de căutare necesari contractării unui serviciu de transport. Așadar, ne adresăm agențiilor de turism care organizează tururi în țară și în străinătate, companiilor care organizează diferite activități cu angajații lor, școlilor care au nevoie de servicii de transport cu autocarul în excursii și tabere.

Nu ne oprim aici...

Ne dorim ca BUS 360 să devină un punct de referință în nișa închirierilor de autocare în regim charter. De aceea suntem atenți la nevoile utilizatorilor noștri și ne adaptăm în permanență. Pe măsură ce identificăm noi nevoi le venim în întâmpinare cu funcții inovative care au ca obiectiv final îmbunătățirea interacțiunii dintre cerere și ofertă în nișa noastră.

Newsletter BUS360

Doresti sa primesti noutati legate de serviciile noastre ?
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.
indiferent de ruta avem o solutie
Toate drepturile rezervate - Limitless Software Europe SRL

realizat de DowMedia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram